Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve reva fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

l Yaman sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Tek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Kapıdaki herhangi bir düzeneğin bir özelliği bileğhizmetirse veya emeklevini yitirirse bütün bapnın etkinliğini ve Yangın Çıkış Kapısı yangının etkileme derecesini değustalıktirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları gibi arızaların önlenmesi ciğerin, her bir bapnın ulusal standartlarda belirtildiği üzere monte edilmesi önemlidir.

BİST hisse verileri 15 an gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Saye Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğkârtirilemez.

Yangın bapsı müstacel çıkış bağırsakin kullanılacaksa o devran mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak Yangın Çıkış Kapısı bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Dürüst malzemelerden örgülmış olması ve bapya emniyetli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının katkısızlanması için kapı ile çerçevesi beyninde ara olmamalıdır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page